تاریخ چاپ :

2024 Nov 21

www.blestfamily.com 

لینک مشاهده :  

عـنوان    :       

آیا فرزند بیشتر یعنی زندگی بدتر و فرزند کمتر یعنی زندگی بهتر؟!!(۲)

آیا فرزند بیشتر یعنی زندگی بدتر و فرزند کمتر یعنی زندگی بهتر؟!!(۲)

 

دلیل 10ـ  شاهد از غیب رسید
در فاصله نوشتن بین این دومقاله، آقای حجت الاسلام محمد هادی رضایی، مسئول نمایندگی آیت الله خامنه ای در نیروی زمینی سپاه پاسداران در جمع کارکنان ستاد کل این نیرو ضمن انتقاد از دولت های گذشته اعلام کرد: "سیاست غلط کنترل موالید که در دولت رفسنجانی پایه‌ گذاری و در دولت خاتمی پیگیری شد متاسفانه نه تنها هزینه‌های سنگینی به کشور تحمیل کرد بلکه پیامد های بسیار منفی نیز به همراه داشت
وی افزود: "این نیروی جوان است که می‌ تواند در مقابل تهدید دشمنان ایستادگی کند و در عرصه‌های مختلف مانند جهاد اقتصادی و تولید علم نیز منشا تحولات اساسی در سرنوشت کشور شود." 
او همچنین در ادامه تاکید کرد که "امروز اثرات سیاست غلط کنترل موالید نمایان شده به طوری که نیروهای مسلح را به دلیل کاهش ورودی نیروی سرباز با مشکل کمبود نیرو مواجه کرده است."
خوب است بدانید که در همین راستا در طول چند سال اخیر بارها رسانه های رسمی  جمهوری اسلامی از جمله صدا و سیما طی اخباری کمبود سرباز در ارتش های آمریکا، اسراییل و یا نیروهای ناتو را نشانه ضعف آنها معرفی کرده اند.  و حالا خود به همان بلا دچار شده اند.
پس یک ثمره داشتن فرزند بیشتر، همانا  حفظ کیان یک ملت و مملکت است.
 
شاید با توجه اعتراف آشکار، مدافعان سرسخت دیروز شعار (فرزند کمتر و زندگی بهتر) دیگر نیازی به توضیح بیشتر از طرف من نباشد.
 

اما خواننده عزیز یک نکته مهم را به خاطر بسپار:
با اینکه حالا رهبر و رییس جمهور و همه می گویند   شعار (فرزند کمتر زندگی بهتر) اشتباه بوده است، اما  بازهم در این روزها، قانونی به مجلس بردند مبنی بر اینکه خانواده های پرجمعیت، باید  با قطع یارانه مجازات شوند !! یعنی عوض آنکه مردم را تشویق کنند  به زاد و ولد؛ برعکس؛ مجازات هم می کنند!! چرا؟
برای اینکه اینها عوض توکل به الله، تو کلشان به امام زمان است و  چون در نهانگاه وجود  و در ضمیر باطن خود می دانند که امام زمان رازق و قادر  نیست ، (  چون خودش پنهان است ) پس با وجود پی بردن به اشتباه و خطا، باز  از ترس کمبود رزق راضی به تغییر شعار زندگی خود نیستند، چرا؟ چون عقیده  و ایمان درستی ندارند.

دلیل۱۱ جوان ماندن مادران و پیر نشدن :
 
در مورد پدران تحقیق نکردم؛ یا توجه نکردم؛ اما در مورد مادران (با توجه به صد مورد و بیشتری که دیدم  و شنیدم) بقید قسم می توانم بگوییم هر دختری که در سن طبیعی عروسی کرد و مادر شد و بعد  ده و  دوازده فرزند به دنیا آورد، او  همچنان جوان باقی مانده و شکسته نمی شود
و قبلا هم گفتم که الله مهربان است و در قابل زحمتی که والدین برای پرورش کودکان  متحمل می شوند اجر آنها را در دنیا می دهد و جوان باقی ماندن، بهترین هدیه و بهترین اجر  برای یک مادر است.
 
در مورد اجر دنیایی پدر هم حتما چیزهای  مشابه ای هست ، اما  من نمی دانم

دلیل 12- مدافعان بیشتر:
قوانین ایران می گویدزن بیوه ی که یک پسر دارد، فرزندش از خدمت سربازی معاف است
من خانواده ای را می شناسم که برای فرار از خدمت سربازی، زن و شوهر بصورت صوری از هم جدا شدند (دوباره با صیغه یکجا شدند) تا زن بتواند به دولت بگوید که من بیوه هستم و فرزندش به سربازی نرود !
برای خانواده های تک فرزندی، سربازی رفتن که اینقدر شاق  و سخت و ناپذیرفتنی باشد، اگر جنگی حقیقی رخ دهد و دشمنی حمله کند، آن ملت چگونه می توانند از خود دفاع نماید؟
بنظر من یک دلیل شکست نهضت سبز، نیز  همین تک فرزندی بودن خانواده ها بود.
۳۳ سال قبل ما با شوقی کمتر، شاه را شکست دادیم چون خانواده ها پر چمعیت بود (همین مثال سوریه هم هست که با توجه به سرکوب وحشیانه، مقاومت ادامه دارد) اما نهضت سبز ایران با؛ وجود نفرت شدید از حاکمان؛ همینکه از دماغ دو نفر خون آمد، نهضت تعطیل شد، پس این هم از مضرات فرزند کمتر و زندگی بهتر است.

دلیل۱۳ – خانواده آهن ربا :
بزرگترین خانواده آمریکایی، زن و شوهری هستند با ۱۷ فرزند .
در آن جامعه بی بندبار، وقتی خبرنگاران از پسر ۱۷ ساله خانواده پرسیدند که چه نظری دارد؟ گفت :همیشه انگیزه ای دارم که به خانه برگردم و همینکه کارم تمام شد به خانه بر میگردم چون در خانه همیشه چیزی است که مرا جلب و جذب کند.
این را مقایسه کردم با خانواده فلان دوستم در ایران که دو فرزند دارد ولی فرزندش با وجود اینکه عروسی نکرده از خانه پدر رفته و زندگی مستقلی را شروع کرده است  چرا ؟ چون انگیزه ای ندارد که به خانه بیاید …. پس آیا باز شعار میدهید فرزند کمتر زندگی بهتر؟؟

جواب بعضی از اعتراضات مخالفین 
اعتراض اول=   زمین توانایی ندارد 
میگویند زمین توانایی غذا دادان به جمعیت  زیاد را ندارد، این افتراء به الله است این مثل این است که بگوییم زمین توانایی غذا دادن به مورچگان را ندارد!
استفاده بی رویه و نادرست از منابع زمین و ظلم بشر بر یکدیگر ربطی به توانایی زمین ندارد  هیچ بررسی دقیق علمی این را نمیگوید که زمین قادر به غذا دادن به بشر نیست
سالی از تهران با هواپیما به زاهدان میرفتم خیلی جاها هواپیما در فاصله نزدیک بزمین در حال حرکت بود ، در این راه طولانی من شهری یا دهی ندیدم تا چشم کار میکرد زمین خالی بود! آری  ایران یک سرزمین خالی از سکنه است، اما باز مردم میگویند زمین جای کافی ندارد!! 

اعتراض دوم = با کمبود مالی چه کنیم 
میگویند با آمدن فرزندان زیاد  خانواده را به کمبود امکانات روبرو میکند، 
بیاد میاورم که سال ها پیش  در مجله ریدرز دایجست مطلبی خواندم درباره دختری آمریکایی بنام ( بتی ) که ناخواسته حامله شده بود و پدرش بهش گفته بود که خرج زندگی ترا میدهم اما خرج فرزندت را نه!! و دوست پسرش هم گفته بود بمن مربوط نیست !
و دختر دو دل بود که سقط جنین کند یا نکند ، روزی از کنار دکان لوازم کودکانه، میگذشت چشمش به کمربندی پارچه ای  افتاد که نوزاد را با آن میبندند ، دختر نگاهی به قیمت انداخت و با خود گفت منکه نمیتوانم بتنهایی هزینه نگه داری این پسر  نوزاد را متحمل شوم  تنها کمربند پارچه ای اینقدر قیمت دارد وای بحال بقیه چیزها….. الی آخر داستان
بله اگر با این دید به زندگی نگاه کنیم بزرگ کردن بچه ها خرج دارد بلکه ناممکن است
یک  نوار نازک و  ساده پارچه ای که  نوزاد را برای خواب با آن میبندند ، که نباید اینقدر قیمت داشته باشد! اینها اسراف است،اما من خانمی بنام فاطمه  را میشناسم، که لباس پسر اولش در یک سالگی را ، فرزند هشتمش نیز پوشیده بود !! و پیراهن  همچنان برای فرزندان بعدی قابل استفاده است!
پس  اشتباه نکنیم ، کمبودها معمولا از ظلم حاکم است و در گام بعدی، از ولخرجی و اسراف و ندانم کاری و بی سلیقگی خودماست، نه از داشتن فرزندان زیاد.
نکته  منفی دوم این است که ما تا ۳۰ یا ۳۵ سالگی هنوز فرزندان مان را کودک به حساب میاوریم و گمان میکنیم که فقط باید درس بخوانند در حالیکه درست این است هم کار کنند و هم نیمه وقت به تحصیل دانش بپردازند.
از آقای  وارن بافت ۸۰ ساله؛که دومین ثروتمند بزرگ دنیاست؛  پرسیدند که رمز موفقیت تو چیست؟
گفت: من از یازده سالگی وارد بازار کار شدم و  اما حالا حسرت میخورم که چرا زودتر  شروع نکردم

اعتراض سوم = تربیت و تعلیم کودکان مقدور نمی شود
مخالفان میگویند نمیتوان از عهده تربیت فرزندان  زیاد برآمد، برای همین عاقلانه است که فرزندان کمی داشته باشیم  
ولی ما عملا در جامعه مشاهده کردیم که فرزند کمتر مانع از گمراه شدن فرزندان و بی تربیت شدن  آنها نگردیده،
یعنی چه بسا خانواده ای کم جمعیت، فرزندان موفقی به جامعه تحویل داده اند و چه بسا هم فرزندان بد و ناموفقی داشتند  و همین قاعده برای خانواده های پرجمعیت نیز هست یعنی شده خانواده ای پر چمعیت همه فرزندانشان موفق و خوب بودند و شده که بد و شکست خورده بودند
پس عامل موفقیت و شکست انسانها، مربوط به تعداد افراد خانواده نیست ،  باید علت را در عوامل دیگر جستجو کنیم
ما باید به  اندازه توان برای تربیت کودکان  کوشش میکنیم  و هدایت کار الله ی متعال است.

http://islamtxt.net/?p=953