Fri, 04 Apr 2025جمعه 15 فروردين 1404
 
كليپهاي صوتي و تصويري: 599
تعداد كل مقالات : 2523
تعداد كل بازديدها تاكنون : 9445946
 
 
 

پيامبر صلی الله علیه وسلم فرمود : (من کانت له امرأتان يميل مع أحدهما علي الأخري، جائ يوم القيامة وأحد شقيه ساقط) «هر کس دو زن داشته باشد و بين آنها عدالت برقرار نکند، روز قيامت در حالي به پيشگاه خداوند حاضر مي‌شود که يکي از پهلوهايش ساقط (افتاده) است».ابن ماجه (1969)، ولي تمايل قلبي بيشتر به يکي از آنان اشکال ندارد.

******************

پيامبر صلی الله علیه وسلم  فرمود : (خيرکم، خيرکم لأهله، و أنا خيرکم لأهلي) «بهترين شما کسي است که با خانواده‌اش خوش‌رفتارتر باشد و من بهترين شما براي خانواده‌ام هستم».ترمذی (3985)

******************

از علي رضی الله عنه روايت است : (صنعت طعاما فدعوت رسول الله صلی الله علیه وسلم  فجاء فرأي في البيت تصاوير فرجع فقلت : يا رسول الله، ما أرجعک بأبي أنت و أمي؟ قال : إن في البيت سترا فيه تصاوير، و إن الملائکة لاتدخل بيتا فيه تصاوير). «غذايي را درست کردم و پيامبر صلی الله علیه وسلم  را دعوت نمودم، پيامبر آمد و چند عکسي را در خانه ديد و برگشت. گفتم اي رسول خدا! پدر ومادرم فدايت باد چه چيزي باعث شد که برگردي؟ فرمود : در خانه پرده‌هاي عکس‌داري(عکس ذي روح) بود و ملائکه به خانه‌اي که در آن عکس باشد داخل نمي‌شوند». ابن ماجه (3359)

******************

پيامبر صلی الله علیه وسلم فرمود: (إذا دعي أحدکم إلي طعام فليجب، فإن کان مفطرا فليطعم، و إن کان صائما فليصل : يعني الدعاء) «هرگاه يکي از شما دعوت شد، دعوت را اجابت کند، پس اگر روزه نبود غذا بخوردواگر روزه بود (براي صاحب عروسی) دعا کند». بیهقی (263/7) و مسلم (1431)

******************

پيامبر -صلى الله عليه وسلم- فرمود: (إذا دعي أحدکم إلي الوليمة فليأتها) «اگر يکي از شما به وليمه (عروسی که در آن امر خلاف شرع نباشد) دعوت شد، بايد براي آن بيايد». متفق عليه : بخاری (5173)، مسلم (1429)

******************

پيامبر صلی الله علیه وسلم فرمود: (شر الطعام طعام الوليمة، يمنعها من يأتيها، و يدعي إليها من يأباها، و من لم يجب الدعوة فقد عصي الله و رسوله) «بدترين عذا، غذاي وليمه‌اي است که فقراي نيازمند از آن منع و ثروتمندان بي‌نياز به آن دعوت شوند، وکسي که دعوت وليمه را اجابت نکند به راستي نافرماني خدا و رسول او را کرده است». متفق عليه : مسلم (1432)، بخاري و مسلم اين حديث را بصورت موقوف از ابوهريره روايت کرده‌اند، بخاری (5177).

******************

مشاهده كل احاديث

 
 
 

اسلام - قرآن و تفسیر
نوار اسلام
سایت جامع فتاوای اهل سنت
مهتدین
عصر اسلام
دائرة المعارف شبکه اسلامی
اسلام تيوب
اخبار جهان اسلام
سایت بیداری
کتابخانه
پاسخ به شبهات دینی
اسلام هاوس

راهکارهای تعامل با همسر عصبی

راهکارهای تعامل با همسر عصبی

 

عصبانیت گاه وبیگاه بر اخلاق ما تأثیر می گذارد، اما به هر صورت، اگر  فرد متأثر خانم خانه باشد، دانستن روش برون رفت از چنین حالتی ، گاهی سخت به نظر می رسد. خوشبختانه ، چند راهکار کاربردی برای تغییر مزاج همسران وجود دارد:

توصیه ها:

1.     کمی بیش از پیش به همسرت محبت کن. کاری که کمی مشکل به نظر می رسد به خصوص بعد ازداد و فریاد و پرتاب بشقابها ! امّا کمی محبّت اثر عظیمی در بهتر شدن اوضاع دارد. در فکر انجام کار ساده اما خاصی برای همسرت باش، مثلاً شکلات  یا مجله های مورد علاقه اش را برایش بخر یا چیزی که برایش خاص و جداگانه باشد، مثل آماده کردن شام یا مرتب کردن خانه، چون کم کردن کارهای او باعث می شود که احساس کند که تو به او اهمیت می دهی و خیلی زود احساسات منفی را از او دور می کند.

2.      به او بگو که آماده ومشتاق گفتگو با او هستی  ، امّا به او کمی وقت بده تا احساسات خودرا بیان کند و هر وقت آماده بود برای گفتگو وگپ زدن پیش تو بیاید. گاهی همسر نیاز به تنهایی دارد ، امّا همینکه به او می گویی که دوست داری به او کمک کنی برایش آرامبخش خواهد بود.  اما بعضی او قات همسرت نیاز به همدردی و همدلی دارد.

3.     اگر بچه دارید،بچه ها را از او بگیر زیرا ممکن است همین بچه ها و همراهی با آنان به شکلی روتین وتکراری  باعث مکدر شدن خاطر و تند شدن مزاجش شده باشد، پس گاه گاهی بچه ها را مدتی به بهانه ی خوردن بستنی یا بازی و تفریح از خانه دور کن وبه مادرشان فرصتی برای استراحت بده تا در منزل یا هر جای دیگری که دوست دارد با دوستانش بماند.

4.     خودت را جای او بگذار . سعی کن احساساتش را درک کنی و از گفتن نکات یا کنایه های نیشدار بپرهیزی. به او نگو که احساسات او نادانانه یا سطحی است یا اینکه دروغ می گوید، یا اینکه اگر جای او بودی چنین نمی کردی زیرا تو جای او نیستی و  زمان کوتاهی را که تو با بچه ها در خانه می گذرانی ، هرگز با مدّت طولانی که او با آنها می گذراند و زحماتی که برای آنها متحمّل می شود برابر نیست.پس به آرامی رفتار کن ، زیرا او هم نمی تواند کار تو را انجام دهد و خسته و عصبانی نشود.

5.     به او بگو متأسفم . هیچ اشکالی ندارد اگر وقتی که در قبال او اشتباه کردی بگویی متأسفم. زیرا کلمه ی متأسفم (یا معذرت می خواهم) بسیاری از مشکلات را حل می کند به خصوص به این دلیل که سرشت زن چنین است که  به طور طبیعی سازش را قبول می کند ، هرچند که عصبی و تند مزاج هم باشد.

 

منبع(برای استفاده ی بیشتر): سایت براق

 

ترجمه: عبیدالله

سایت خانواده خوشبخت

BlestFamily.Com


بازگشت به ابتدا

بازگشت به نتايج قبل

 

ارسال مقاله به دوستان

چاپ مقاله

 

     

  معرفي سايت به دوستان  |   درباره ما   |  تماس با ما

All Rights Reserved For BlestFamily.com © 2010

كليه حقوق مادي و معنوي سايت محفوظ است.