Fri, 04 Apr 2025جمعه 15 فروردين 1404
 
كليپهاي صوتي و تصويري: 599
تعداد كل مقالات : 2523
تعداد كل بازديدها تاكنون : 9445911
 
 
 

در صحيح مسلم از ابوهريره روايت است که پيامبر صلی الله علیه وسلم  از نکاح شغار نهي کرد. و فرمود شغار اين است که مردي، به مردي ديگر بگويد : (زوجني ابنتک و أزوجک ابتني، أو زوجني أختک و أزوجک أختي) «دختر را به ازدواج من در بياور، تا من (در مقابل)، دخترم را به ازدواج تو درآورم، يا خواهرت را به ازدواج من در بياور تا من هم (در مقابل) خواهرم را به ازدواج تو درآورم».مسلم (1416) در حديثي ديگر فرمودند : (لاشغار في الإسلام) «در اسلام شغار نيست».مسلم (1415)

******************

از عمرو بن شعيب از پدرش از جدش روايت است : (أن مرثد بن أبي مرثد الغنوي کان يحمل الأساري بمکة، و کان بمکة بغي يقال لها عناق، و کانت صديقته، قال : جئت إلي النبي صلی الله علیه وسلم  فقلت : يا رسول الله أنکح عناقا؟ قال : فسکت عني فنزلت : ) وَالزَّانِيَةُ لاَيَنکِحُهَا إلاَّ زَانٍ أو مُشرکٌ ( فدعاني فقرأها علي وقال : لاتنکحها) «مرثد بن ابي مرثد غنوي اسيران را به مکه حمل مي‌کرد، در مکه زن زناکاري به نام عناق که دوست مرثد بود زندگي مي‌کرد، مرثد گفت : نزد رسول الله صلی الله علیه وسلم  رفتم و گفتم : اي رسول خدا! آيا عناق را به ازدواج خود درآورم؟ مرثد گويد : پيامبر در جواب من ساکت ماند، سپس اين آيه نازل شد:) وَالزَّانِيَةُ لاَينَکِحُهَا إلاَّ زَانٍ أو مُشرکٌ ( مرا صدا زد و آيه را برايم خواند، و فرمود : با او ازدواج نکن».ابوداود (2037)

******************

پيامبر صلی الله علیه وسلم فرمود : (لايجمع بين المرأة و عمتها ولا بين المرأة و خالتها) «جمع بين زن و عمه‌اش، زن و خاله‌اش، جايز نيست».متفق عليه: بخاری (5109)، مسلم (1408)

******************

پيامبر صلی الله علیه وسلم فرمود : (من کانت له امرأتان يميل مع أحدهما علي الأخري، جائ يوم القيامة وأحد شقيه ساقط) «هر کس دو زن داشته باشد و بين آنها عدالت برقرار نکند، روز قيامت در حالي به پيشگاه خداوند حاضر مي‌شود که يکي از پهلوهايش ساقط (افتاده) است».ابن ماجه (1969)، ولي تمايل قلبي بيشتر به يکي از آنان اشکال ندارد.

******************

پيامبر صلی الله علیه وسلم  فرمود : (خيرکم، خيرکم لأهله، و أنا خيرکم لأهلي) «بهترين شما کسي است که با خانواده‌اش خوش‌رفتارتر باشد و من بهترين شما براي خانواده‌ام هستم».ترمذی (3985)

******************

از علي رضی الله عنه روايت است : (صنعت طعاما فدعوت رسول الله صلی الله علیه وسلم  فجاء فرأي في البيت تصاوير فرجع فقلت : يا رسول الله، ما أرجعک بأبي أنت و أمي؟ قال : إن في البيت سترا فيه تصاوير، و إن الملائکة لاتدخل بيتا فيه تصاوير). «غذايي را درست کردم و پيامبر صلی الله علیه وسلم  را دعوت نمودم، پيامبر آمد و چند عکسي را در خانه ديد و برگشت. گفتم اي رسول خدا! پدر ومادرم فدايت باد چه چيزي باعث شد که برگردي؟ فرمود : در خانه پرده‌هاي عکس‌داري(عکس ذي روح) بود و ملائکه به خانه‌اي که در آن عکس باشد داخل نمي‌شوند». ابن ماجه (3359)

******************

مشاهده كل احاديث

 
 
 

اسلام - قرآن و تفسیر
نوار اسلام
سایت جامع فتاوای اهل سنت
مهتدین
عصر اسلام
دائرة المعارف شبکه اسلامی
اسلام تيوب
اخبار جهان اسلام
سایت بیداری
کتابخانه
پاسخ به شبهات دینی
اسلام هاوس

همسران و انحرافات جنسی

همسران و انحرافات جنسی

 

شناختی مختصر از انواع انحرافات جنسی:

منظور از انحراف جنسی ، اشباع غریزه ی جنسی از راههای نامشروع است.

راههایی مانند تجارت جنسی، فساد در بازارهای خود فروشی، کاباره ها ، کلوپهای شبانه و دیگر جاهایی که در عالم انحراف خدمات جنسی ارائه می کنند، ماجراهای غیر مسئولانه و پی درپی جنسی، لاابالی گری و تسلیم شدن در برابر غریزه ی جنسی، همجنس بازی (لواط و سحاق) ، مقاربت جنسی با کودکان و پوشیدن لباسهای جنس مخالف و تشبّه به آنها یا خودنمایی جنسی یا و لخت گرایی از طریق نشان دادن عورت جنس مخالف، یا نشان دادن عورت کودکان در اماکن عمومی، فتیش (یا دلبستگی جنسی به چیزهای مورد استفاده ی جنس مخالف ، مانند لباس، یا قسمتی از بدن او مانند مو یا بوی بدنش)، خود را برهنه کردن، مالش دادن و خود را به یکدیگر چسباندن،باشهوت به اجسام وچیزهای بی جان یا به خود عمل جنسی نگاه کردن، خود را با شهوت به یکدیگر مالیدن،  سادیسم(  بیماری کسب لذت و ارضای جنسی از طریق آزار دیگران)، مازوشیسم یا ماسوکیسم(بیماری ارضای جنسی از طریق آزار یافتن از دیگران)،غصب و هتک حرمت ، مقاربت با حیوانات و جماع با محارم.

 

         دلایل انحرافات جنسی

1.     بعضی از این عوامل جسمی و فیزیولوژیک بوده با اعضای بدن ارتباط دارند که تعدادی از آنها عبارتند از:

أ‌.        فرد از اختلالات هورمونی رنج می برد و میانگین هورمونها در خون او متعادل نیست مانند آنچه در دوران بلوغ زودرس یا دیرتر از موقع، اتفاق می افتد.

ب‌.   بیماریها، آفتها و مشکلات رفتاری  که فرد به آنها مبتلا می شود، در عملکرد دستگاه تناسلی تأثیر می گذارد، مانند حالت های عقیم بودن و ضعف قوای جنسی

2.     عوامل تربیتی و اجتماعی که تعدادی از آنها به قرار زیرند:

أ‌.        تربیت نادرست دوران کودکی و نوجوانی که منجر به افسردگی جنسی و ترس و نگرانیها و خیالات جنسی می شود.

ب‌.   حالتهای محرومیت جنسی

ج. طلاق و بیوگی

د. حاملگی از راههای نامشروع که بسیاری از اضطرابات روانی منجر به انحراف رابه همراه دارد.

ه. اشباع نشدن غریزه ی جنسی از راههای مشروع{ازدواج و عفاف}

که در نتیجه ی آن انرژی فرد، از راههای دیگری که نامشروع و ضد اخلاقی هستند، تخلیه می گردد.

*بعضی از تحقیقات روانشناسان رفتارگرا ‏(مکتبی است از مکاتب روانشناسی نوین)  نشان داده است که سبب شکل گیری انحرافات جنسی ، به وجود آمدن عکس العمل های شرطی نادرست در زندگی فرد است. مثلاً ممکن است اولین تجربه ی جنسی یک نوجوان، با  نوجوانی مانند خودش یا پسر بچه ای یا حیوانی یا از طریق بازی کردن با آلت تناسلی (که منجر به استمنا می شود) باشد، که با تکرار این عمل، رابطه ی شرطی غلطی پا می گیرد وتقویت می شود، که در آن لذت جنسی با فرد همجنس خود او یا حیوان یا استفاده از دست همراه می گردد.

 

چاره ی این انحرافات جنسی

1-    مهم ترین راه چاره ی این انحرافات ، تقویت عقیده ی مراقبت و ناظر بودن خداوند در روان انسان و آگاهی از عواقب انجام کارهای نامشروع، در دنیا وآخرت است.

2-    تقویت اراده ی فرد دچار انحراف، نیز بعد از مورد بالا به مراحل معالجه کمک شایانی می کند، زیرا چنین فردی از نظر الفت و حرص بر انجام گناه، دچار حالتی شبیه به اعتیاد شده است.

3-    معالجه ی روانی

4-    معالجه به وسیله ی تجزیه و تحلیل روانی و کندوکاو درباره ی سبب و عمق انحراف در روان فرد

5-    معالجه ی شرطی رفتاری:  که هدف از آن بنا نهادن ارتباط شرطی جدیدی است که شخص در آن به جای احساس لذت(از ارتباط نادرست ونامشروع)، احساس درد می کند.

6-    معالجه با داروهای شیمیایی ضد افسردگی ، در صورتی که انحراف از افسردگی ناشی شده باشد.

7-     

راههای پیشگیری از انحرافات جنسی:

[1] تربیت ایمانی که عشق خداوند و رضا به قضای او و ترس از عقاب او شوق و رغبت نعمتهایی که پیش او وجود دارد را در اعماق وجود انسان قرار دهد.

[2] پرورش (در محیطی آکنده) از عفّت و پاکدامنی و حیا و همچنین خودداری و دوری نمودن از هر چیز شهوت انگیز و محرّک

[3] اجتناب از اختلافات زناشویی ، به منظور اینکه فرزندان وجدانی آرام و روانی سالم داشته باشند.

 

[4] باید والدین درمورد ارتباط خود با فرزندان بسیار با تعادل  و متوازن عمل کنند و تدریجاً تسلط و کنترل خود بر آنها را کاهش دهند.

 [5]لازم است که از تبعیض بین فرزندان در هر شرایطی شدیداً خودداری شود، چه دختر باشند ، چه پسر.

[6] سعی والدین بر اینکه کودکان  هیچ چیزی که شک و کنجکاوی آنها را نسبت به روابط جنسی بین پدر ومادرشان برانگیزد، نبینند.

[7] سلامت خود والدین از انحرافات جنسی و عدم وجود هرگونه خیانت در بین آنان

[8] سعی و تلاش در اجرای عملی سنّت پیامبر (صلی الله علیه وسلم) درنحوه خوابیدن هر کودک در رختخواب مخصوص (وجدا از خواهران وبرادرانش)

[9] اشباع حس کنجکاوی کودک به شیوه ای مناسب و در حد توان  قدرت تعقل و ادراک او و دادن جوابهای صریح، مفصل وساده و علمی ، و به دور از هرگونه تحریک جنسی.

منبع:{الحیاة الطیبه}

 

ترجمه: عبیدالله

سایت خانواده خوشبخت

BlestFamily.Com


بازگشت به ابتدا

بازگشت به نتايج قبل

 

ارسال مقاله به دوستان

چاپ مقاله

 

     

  معرفي سايت به دوستان  |   درباره ما   |  تماس با ما

All Rights Reserved For BlestFamily.com © 2010

كليه حقوق مادي و معنوي سايت محفوظ است.