Fri, 04 Apr 2025جمعه 15 فروردين 1404
 
كليپهاي صوتي و تصويري: 599
تعداد كل مقالات : 2523
تعداد كل بازديدها تاكنون : 9445946
 
 
 

پيامبر صلی الله علیه وسلم  مي‌فرمايد : (إياکم و الدخول علي النساء، قيل يا رسول الله : أفرأيت الحمو – و هو قريب الزوج کأخيه و ابن أخيه و عمه و ابنعمه و نحوهم – قال : الحموالموت). «از داخل شدن بر زنان بپرهيزيد، گفته شد اي رسول خدا! نظرت درباره حمو (نزديکان شوهر مانند برادر و پسر برادر و عمو و پسر عمو و مانند آنها) چيست؟ فرمود : حمو مرگ است».متفق عليه : بخاری (5232)، مسلم (2172)

******************

پيامبر صلی الله علیه وسلم  مي‌فرمايد : (من أتي حائضا أو امرأة في دبرها، أو کاهنا فصدقه بما يقول فقد کفر بما أنزل علي محمد) «هر کس در زمان قاعدگي يا از غير محل نسل با همسرش آميزش کند يا نزد کاهني برود و آنچه را (کاهن) مي‌گويد تصديق کند، به آنچه بر محمد صلی الله علیه وسلم  نازل شده کافر شده است».ابن ماجه (639)

******************

پيامبر صلی الله علیه وسلم مي‌فرمايد: (والذي نفسي بيده، ما من رجل يدعوا امرأته إلي فراشه فتأبي عليه إلا کان الذي في السماء ساخطا عليها حتي يرضي عنها). «قسم به ذاتي که جانم در دست او است هر مردي که همسرش را به بسترش فراخواند و او سرباز زند، ذاتي که در آسمان است از او ناراضي مي‌شود تا وقتي که شوهرش از او راضي شود».مسلم (1436)

******************

پيامبر صلی الله علیه وسلم مي‌فرمايد : (إذا صلت المرأة خمسها، و صامت شهرها، و حفظت فرجها، و أطاعت زوجها، قيل لها ادخلي الجنة من أي أبوابها شئت) «اگر زن نمازهاي پنجگانه را بجا آورد و روزة رمضان را بگيرد و از زنا دوري کرده و از شوهرش اطاعت کند به او گفته مي‌شود از هر دري از درهاي بهشت که مي‌خواهي داخل شو».[صحیح ابن ماجه 660]

******************

پيامبر صلی الله علیه وسلم  طولاني شدن شب نشيني (در عبادت) عبدالله بنعمر و دوري ازهمسرش را بر او انکار کرد و فرمود : (إن لزوجک عليک حقا) «همانا همسر شما بر شما حق دارد».متفق عليه :خ (1975)، مسلم (1159)

******************

اسماء بنت يزيد گفت : نزد پيامبر صلی الله علیه وسلم  بودم، و گروهي از زنان و مردان کنار او نشسته بودند که فرمود : (لعل رجلا يقول ما يفعل بأهله و لعل امرأة تخبر بما فعلت مع زوجها؟ فأرم القوم فقلت : إي والله يا رسول الله : إنهن ليفعلن و إنهم ليفعلون. قال فلا تفعلوا، فإنما ذلک مثل الشيطان لقي شيطانة في طريق فغشيها والناس ينظرون) «شايد بعضي از مردان و زنان اسرار زناشوئي خود را بازگو کنند؟ مردم ساکت شدند، گفتم بله، به خدا قسم اي رسول خدا! زنان اين کار را مي‌کنند و مردان هم اين کار را مي‌کنند، پيامبر صلی الله علیه وسلم  فرمود : اين کار را نکنيد چون اين کار مانند کار شيطاني نر است که شيطاني ماده را در راه مي‌بيند و در حاليکه مردم به آنها نگاه مي‌کنند با او آميزش مي‌کند».صحيح [آداب الزفاف البانی 72].

******************

مشاهده كل احاديث

 
 
 

اسلام - قرآن و تفسیر
نوار اسلام
سایت جامع فتاوای اهل سنت
مهتدین
عصر اسلام
دائرة المعارف شبکه اسلامی
اسلام تيوب
اخبار جهان اسلام
سایت بیداری
کتابخانه
پاسخ به شبهات دینی
اسلام هاوس

حکم رفتن زن به آرايشگاه براي اصلاح صورت بجز ابرو چيست؟ و حکم برداشتن موهاي صورت بجز ابرو چيست؟ آيا اصلاح صورت با شمع جايز است؟

حکم رفتن زن به آرايشگاه براي اصلاح صورت بجز ابرو چيست؟ و حکم برداشتن موهاي صورت بجز ابرو چيست؟ آيا اصلاح صورت با شمع جايز است؟

 

الحمدلله،

زن مي تواند براي شوهر خويش آرايش کند، البته تا جايي پيش رود که شرع اجازه مي دهد، زيرا مثلا برداشتن موي ابرو حرام است، اما برداشتن موي ريش و سبيل در چهره ي زنان که غير معمولي روييده اند و موجب شده است تا زن تا حدودي حالت زنانگي خود را از دست دهد، جايز است تا موهاي آن قسمتها را بردارد، اما در غير اينحالتها جايز نيست.

البته برداشتن موهايي – که جايز هستند تا برداشته شوند- با شمع و يا وسائل ديگر جايز است.

اما رفتن زن به آرايشگاه زنانه بستگي دارد:

- اگر رفتن به اينگونه محيطها باعث شود تا زن مسيري را بپيمايد و نامحرم در اين مدت زينت وي را ببيند، پس در اينحالت جايز نيست.

- اگر در آرايشگاه منکراتي از قبيل وجود مردهاي بالغ يا پخش موسيقي يا کشف عورت زنان وجود داشته باشد، جايز نيست.

- اگر رفتن به اين مکانها همراه با حجاب کامل باشد و در مدتي که زن به آرايشگاه مي رود و باز مي گردد کسي صورت و چهره ي آرايش شده ي وي را نبيند، در اينحالت رفتن وي بدانجا مانعي ندارد، ولي بهتر است براي احتياط و جلوگيري از افتادن در گناه و فتنه، و نيز تحريم کار آرايشگاههايي که مراعات احکام شرع را نمي کنند به چنين مکانهايي نرفت و بلکه خود در منزل آرايش کرد و يا زناني را که کار آرايش بلد هستند را به منزل دعوت نمود..

 

والله اعلم

وصلي الله وسلم علي محمد وعلى آله وأصحابه والتابعين لهم بإحسان إلى يوم الدين

سايت جامع فتاواي اهل سنت و جماعت

IslamPP.Com


بازگشت به ابتدا

بازگشت به نتايج قبل

 

ارسال مقاله به دوستان

چاپ مقاله

 

     

  معرفي سايت به دوستان  |   درباره ما   |  تماس با ما

All Rights Reserved For BlestFamily.com © 2010

كليه حقوق مادي و معنوي سايت محفوظ است.