Thu, 10 Apr 2025پنجشنبه 21 فروردين 1404
 
كليپهاي صوتي و تصويري: 599
تعداد كل مقالات : 2523
تعداد كل بازديدها تاكنون : 9465909
 
 
 

پيامبر صلی الله علیه وسلم مي‌فرمايد: (ألا إن لکم علي نسائکم حقا و لنسائکم عليکم حقا) «آگاه باشيد که همسرانتان بر شما حقي دارند همانطور که شما بر آنان حقي داريد».ترمذی (1173

******************

از علي رضی الله عنه روايت است : (لعن رسول الله صلی الله علیه وسلم  المحلل و المحلل له) «پيامبر صلی الله علیه وسلم  محلل(حلال کننده زني که سه طلاق شده) و محلل له(مردي که زن برايش حلال شده – شوهر اول) را لعنت کرده است».ترمذی (1128)

******************

در صحيح مسلم از ابوهريره روايت است که پيامبر صلی الله علیه وسلم  از نکاح شغار نهي کرد. و فرمود شغار اين است که مردي، به مردي ديگر بگويد : (زوجني ابنتک و أزوجک ابتني، أو زوجني أختک و أزوجک أختي) «دختر را به ازدواج من در بياور، تا من (در مقابل)، دخترم را به ازدواج تو درآورم، يا خواهرت را به ازدواج من در بياور تا من هم (در مقابل) خواهرم را به ازدواج تو درآورم».مسلم (1416) در حديثي ديگر فرمودند : (لاشغار في الإسلام) «در اسلام شغار نيست».مسلم (1415)

******************

از عمرو بن شعيب از پدرش از جدش روايت است : (أن مرثد بن أبي مرثد الغنوي کان يحمل الأساري بمکة، و کان بمکة بغي يقال لها عناق، و کانت صديقته، قال : جئت إلي النبي صلی الله علیه وسلم  فقلت : يا رسول الله أنکح عناقا؟ قال : فسکت عني فنزلت : ) وَالزَّانِيَةُ لاَيَنکِحُهَا إلاَّ زَانٍ أو مُشرکٌ ( فدعاني فقرأها علي وقال : لاتنکحها) «مرثد بن ابي مرثد غنوي اسيران را به مکه حمل مي‌کرد، در مکه زن زناکاري به نام عناق که دوست مرثد بود زندگي مي‌کرد، مرثد گفت : نزد رسول الله صلی الله علیه وسلم  رفتم و گفتم : اي رسول خدا! آيا عناق را به ازدواج خود درآورم؟ مرثد گويد : پيامبر در جواب من ساکت ماند، سپس اين آيه نازل شد:) وَالزَّانِيَةُ لاَينَکِحُهَا إلاَّ زَانٍ أو مُشرکٌ ( مرا صدا زد و آيه را برايم خواند، و فرمود : با او ازدواج نکن».ابوداود (2037)

******************

پيامبر صلی الله علیه وسلم فرمود : (لايجمع بين المرأة و عمتها ولا بين المرأة و خالتها) «جمع بين زن و عمه‌اش، زن و خاله‌اش، جايز نيست».متفق عليه: بخاری (5109)، مسلم (1408)

******************

پيامبر صلی الله علیه وسلم فرمود : (من کانت له امرأتان يميل مع أحدهما علي الأخري، جائ يوم القيامة وأحد شقيه ساقط) «هر کس دو زن داشته باشد و بين آنها عدالت برقرار نکند، روز قيامت در حالي به پيشگاه خداوند حاضر مي‌شود که يکي از پهلوهايش ساقط (افتاده) است».ابن ماجه (1969)، ولي تمايل قلبي بيشتر به يکي از آنان اشکال ندارد.

******************

مشاهده كل احاديث

 
 
 

اسلام - قرآن و تفسیر
نوار اسلام
سایت جامع فتاوای اهل سنت
مهتدین
عصر اسلام
دائرة المعارف شبکه اسلامی
اسلام تيوب
اخبار جهان اسلام
سایت بیداری
کتابخانه
پاسخ به شبهات دینی
اسلام هاوس

بارداری خطر ابتلا به بیماری ام اس را کاهش می دهد

بارداری خطر ابتلا به بیماری ام اس را کاهش می دهد

به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس به نقل از پایگاه خبری هلس دی نیوز آمریکا، پژوهشگران انستیتو تحقیقاتی کودکان موردوخ در استرالیا دریافتند که بارداری خطر ابتلای زنان به بیماری ام اس[1] را کاهش می دهد.

خانم لویس بونسونبی پژوهشگر مسئول تحقیقات گفت: حتی یکبار بارداری با کاهش ۵۰ درصدی خطر ابتلا به ام اس در ارتباط است.

پژوهشگران دریافتند خطر ابتلا به ام اس در زنانی که دو مرتبه یا بیشتر باردار شده اند در مقایسه به زنانی که اصلا باردار نشده اند به یک چهارم کاهش می یابد.

این تحقیقات از وجود ارتباط بین بارداری و کاهش خطر علائم بیماری ام اس خبر داد و پژوهشگران گفتند این ارتباط چه بسا به تفسیر علت افزایش ابتلای زنان به ام اس در چند دهه اخیر کمک می کند زیرا تعداد زنانی که در این چند دهه بارداری خود را به تاخیر انداخته اند افزایش یافته و شمار زایمان ها کاهش یافته است.

پژوهشگران در این تحقیقات خود ۲۸۲ زن و مرد استرالیایی ۱۸ تا ۵۹ سال را که از علائم ام اس رنج می بردند اما بیماری آنها تشخیص داده نشده بود، مورد بررسی قرار دادند.

این پژوهشگران تعداد زاد و ولد و بارداری زنان و شمار فرزندان مردان را بررسی و آن را با اطلاعات ۵۴۲ مرد و زن سالم مقایسه کردند.

این تحقیقات هیچ ارتباطی بین تعداد فرزندان مردان و خطر ابتلا به علائم ام اس را نشان نداد اما درعین حال از ارتباط افزایش تعداد بارداری زنان و کاهش خطر ابتلا به این علائم سخن گفت.

پژوهشگران هنوز نتوانسته اند علت اصلی این وضعیت را کشف کنند اما گمان می کنند که افزایش هورمون زنانه استروژن در طول بارداری با این موضوع در ارتباط است.

سایت خانواده خوشبخت

BlestFamily .Com 

=================

منبع: سایت پزشکان  بدون مرز

 



[1] - بیماری  MS یک بیماری دستگاه عصبی مرکزی بوده و در این بیماری پوشش محافظ اعصابی که در داخل و اطراف مغز نخاع قرار دارند تخریب می شود که این خود باعث ایجاد طیف گسترده ای از علائم مثل از دست دادن کنترل عضلات هماهنگی بین آنها تا اختلالات بینائی می شود.


بازگشت به ابتدا

بازگشت به نتايج قبل

 

ارسال مقاله به دوستان

چاپ مقاله

 

     

  معرفي سايت به دوستان  |   درباره ما   |  تماس با ما

All Rights Reserved For BlestFamily.com © 2010

كليه حقوق مادي و معنوي سايت محفوظ است.