Thu, 10 Apr 2025پنجشنبه 21 فروردين 1404
 
كليپهاي صوتي و تصويري: 599
تعداد كل مقالات : 2523
تعداد كل بازديدها تاكنون : 9465935
 
 
 

از علي رضی الله عنه روايت است : (لعن رسول الله صلی الله علیه وسلم  المحلل و المحلل له) «پيامبر صلی الله علیه وسلم  محلل(حلال کننده زني که سه طلاق شده) و محلل له(مردي که زن برايش حلال شده – شوهر اول) را لعنت کرده است».ترمذی (1128)

******************

در صحيح مسلم از ابوهريره روايت است که پيامبر صلی الله علیه وسلم  از نکاح شغار نهي کرد. و فرمود شغار اين است که مردي، به مردي ديگر بگويد : (زوجني ابنتک و أزوجک ابتني، أو زوجني أختک و أزوجک أختي) «دختر را به ازدواج من در بياور، تا من (در مقابل)، دخترم را به ازدواج تو درآورم، يا خواهرت را به ازدواج من در بياور تا من هم (در مقابل) خواهرم را به ازدواج تو درآورم».مسلم (1416) در حديثي ديگر فرمودند : (لاشغار في الإسلام) «در اسلام شغار نيست».مسلم (1415)

******************

از عمرو بن شعيب از پدرش از جدش روايت است : (أن مرثد بن أبي مرثد الغنوي کان يحمل الأساري بمکة، و کان بمکة بغي يقال لها عناق، و کانت صديقته، قال : جئت إلي النبي صلی الله علیه وسلم  فقلت : يا رسول الله أنکح عناقا؟ قال : فسکت عني فنزلت : ) وَالزَّانِيَةُ لاَيَنکِحُهَا إلاَّ زَانٍ أو مُشرکٌ ( فدعاني فقرأها علي وقال : لاتنکحها) «مرثد بن ابي مرثد غنوي اسيران را به مکه حمل مي‌کرد، در مکه زن زناکاري به نام عناق که دوست مرثد بود زندگي مي‌کرد، مرثد گفت : نزد رسول الله صلی الله علیه وسلم  رفتم و گفتم : اي رسول خدا! آيا عناق را به ازدواج خود درآورم؟ مرثد گويد : پيامبر در جواب من ساکت ماند، سپس اين آيه نازل شد:) وَالزَّانِيَةُ لاَينَکِحُهَا إلاَّ زَانٍ أو مُشرکٌ ( مرا صدا زد و آيه را برايم خواند، و فرمود : با او ازدواج نکن».ابوداود (2037)

******************

پيامبر صلی الله علیه وسلم فرمود : (لايجمع بين المرأة و عمتها ولا بين المرأة و خالتها) «جمع بين زن و عمه‌اش، زن و خاله‌اش، جايز نيست».متفق عليه: بخاری (5109)، مسلم (1408)

******************

پيامبر صلی الله علیه وسلم فرمود : (من کانت له امرأتان يميل مع أحدهما علي الأخري، جائ يوم القيامة وأحد شقيه ساقط) «هر کس دو زن داشته باشد و بين آنها عدالت برقرار نکند، روز قيامت در حالي به پيشگاه خداوند حاضر مي‌شود که يکي از پهلوهايش ساقط (افتاده) است».ابن ماجه (1969)، ولي تمايل قلبي بيشتر به يکي از آنان اشکال ندارد.

******************

پيامبر صلی الله علیه وسلم  فرمود : (خيرکم، خيرکم لأهله، و أنا خيرکم لأهلي) «بهترين شما کسي است که با خانواده‌اش خوش‌رفتارتر باشد و من بهترين شما براي خانواده‌ام هستم».ترمذی (3985)

******************

مشاهده كل احاديث

 
 
 

اسلام - قرآن و تفسیر
نوار اسلام
سایت جامع فتاوای اهل سنت
مهتدین
عصر اسلام
دائرة المعارف شبکه اسلامی
اسلام تيوب
اخبار جهان اسلام
سایت بیداری
کتابخانه
پاسخ به شبهات دینی
اسلام هاوس

مشکلات پستان در دوران شیردهی

مشکلات پستان در دوران شیردهی

Breas Engorgment .1

در این حالت به علت پرخونی و احتقان پستان , تولید زیاد شیر و عدم تخلیه آن و تورم نسج سینه به خصوص قسمت لنفی دچار احتقان می شود و زمانی که افت سینه ملتهب است به خصوص در بافت لنفاوی روی مجاری شیری فشار آورده و این مجاری را مسدود می کند در این حالت سینه ها بزرگ و سنگین و دردناک می شود و ممکن است مادر تب خفیفی کند .

درمان : مادر باید شیردهی داشته باشد تا سینه تخلیه شود و برای به جریان انداختن شیر می توان حوله گرم روی سینه ها گذاشت تا به جریان شیر کمک کند و بعد از شیردهی باید کمپرس سرد استفاده شود تا تورم برطرف شود زیرا اگر بعد از شیردهی نیز حوله گرم استفاده شود احتقان از بین نمی رود و اگر سینه ها خیلی دردناک است می توان از مسکن هایی که در شیردهی مضر نمی باشد مانند استامینوفن و سینه بندهای حمایتی استفاده کرد .

۲. ماستیت :

ماستیت عفونت نسج سینه می باشد . منبع عفونت بینی و گلو نوزاد یا دست آلوده مادر است که از راه خراش هایی که در سینه مادر ایجاد می شود وارد سینه شده و منجر به لرز , تب , افزایش ضربان قلب شده و سینه سفت , متورم , قرمز و دردناک می شود . ماستیت معمولا یک طرف را درگیر می کند و ۳-۴ هفته بعد از زایمان ایجاد می شود و ۱۰ درصد احتمال دارد به آبسه پستان تبدیل شود .

درمان : برای درمان باید از انتی بیوتیک هایی که در شیردهی منع ندارند استفاده کرد معمولا از پنی سیلین استفاده می شود و اگر مادر حساسیت داشته باشد می توان از اریترومایسین استفاده کرد .

ماستیت منعی برای شیردهی ندارد و اگر به علت سغتی سینه نوزاد قادر به شیر خوردن نباشد می توان شیر را دوشید و به نوزاد داد و بهتر است شیردهی به نوزاد را از سینه سالم شروع کرد . اگر درمان ماستیت ناقص باشد تبدیل به آبسه پستان می شود که یک توده عفونی در سینه است و در این حالت شیردهی از سینه ای که دچار آبسه شده ممنوع است و حتما باید آبسه تخلیه شود و شیر پستان ناسالم را با شیردوش دوشیده و دور انداخته شود تا شیر در پستان نماند .

۳. گالاکتوسل :

گاهی توده ای از شیر در سینه می ماند و دلمه ایجاد می کند که به آن گالاکتوسل می گویند این توده سفت , قرمز, متورم و دردناک است
.
گاهی نیز در اثر ضربه به سینه مجاری شیری آسیب می بینند و شیر از مجاری به داخل بافت رفته و ایجاد توده می کنند .

درمان : مادر باید شیردهی را ادامه می دهد و کمپرس گرم و ماساژ کمک کننده است .

شقاق نوک پستان :

این حالت به علت وضعیت های ناصحیح شیردهی ایجاد می شود و نیز در مواردی مانند استفاده مادر از صابون و مواد
ضد عفونی کننده در ناحیه پستان که باعث خشکی سینه ها می شود و همچنین اگر بعد از پایان شیردهی سینه را از دهان نوزاد بکشید باعث آسیب به پستان می شود بنابراین باید سینه را با انگشت کوچک از دهان نوزاد خارج کرد .

درمان : بعد از پایان شیردهی چند قطره شیر را روی سینه بمالید و یا از پماد ویتامین آ+د استفاده شود .

برفک سینه :

علت آن برفک دهان نوزاد یا مصرف آنتی بیوتیک ها می تواند باشد .

علایم : سینه سوزش دارد و نوک سینه کم رنگ شده و پوسته ریزی دارد و دور نوک سینه قرمز شده و دچار التهاب است
درمان : برای مادر از پماد نیستاتین و برای نوزاد از قطره نیستاتین استفاده می شود .

سایت خانواده خوشبخت

BlestFamily .Com 

=================

 

 


بازگشت به ابتدا

بازگشت به نتايج قبل

 

ارسال مقاله به دوستان

چاپ مقاله

 

     

  معرفي سايت به دوستان  |   درباره ما   |  تماس با ما

All Rights Reserved For BlestFamily.com © 2010

كليه حقوق مادي و معنوي سايت محفوظ است.