پيامبر صلی الله علیه وسلم ميفرمايد: (والذي نفسي بيده، ما من رجل يدعوا امرأته إلي فراشه فتأبي عليه إلا کان الذي في السماء ساخطا عليها حتي يرضي عنها). «قسم به ذاتي که جانم در دست او است هر مردي که همسرش را به بسترش فراخواند و او سرباز زند، ذاتي که در آسمان است از او ناراضي ميشود تا وقتي که شوهرش از او راضي شود».مسلم (1436) ****************** پيامبر صلی الله علیه وسلم ميفرمايد : (إذا صلت المرأة خمسها، و صامت شهرها، و حفظت فرجها، و أطاعت زوجها، قيل لها ادخلي الجنة من أي أبوابها شئت) «اگر زن نمازهاي پنجگانه را بجا آورد و روزة رمضان را بگيرد و از زنا دوري کرده و از شوهرش اطاعت کند به او گفته ميشود از هر دري از درهاي بهشت که ميخواهي داخل شو».[صحیح ابن ماجه 660] ****************** پيامبر صلی الله علیه وسلم طولاني شدن شب نشيني (در عبادت) عبدالله بنعمر و دوري ازهمسرش را بر او انکار کرد و فرمود : (إن لزوجک عليک حقا) «همانا همسر شما بر شما حق دارد».متفق عليه :خ (1975)، مسلم (1159) ****************** اسماء بنت يزيد گفت : نزد پيامبر صلی الله علیه وسلم بودم، و گروهي از زنان و مردان کنار او نشسته بودند که فرمود : (لعل رجلا يقول ما يفعل بأهله و لعل امرأة تخبر بما فعلت مع زوجها؟ فأرم القوم فقلت : إي والله يا رسول الله : إنهن ليفعلن و إنهم ليفعلون. قال فلا تفعلوا، فإنما ذلک مثل الشيطان لقي شيطانة في طريق فغشيها والناس ينظرون) «شايد بعضي از مردان و زنان اسرار زناشوئي خود را بازگو کنند؟ مردم ساکت شدند، گفتم بله، به خدا قسم اي رسول خدا! زنان اين کار را ميکنند و مردان هم اين کار را ميکنند، پيامبر صلی الله علیه وسلم فرمود : اين کار را نکنيد چون اين کار مانند کار شيطاني نر است که شيطاني ماده را در راه ميبيند و در حاليکه مردم به آنها نگاه ميکنند با او آميزش ميکند».صحيح [آداب الزفاف البانی 72]. ****************** پيامبر صلی الله علیه وسلم مي فرمايد : (والرجل راع في أهله و هو مسئول عن رعيته) «مرد سرپرست خانواده است ونسبت به آنان سؤال ميشود».متفق عليه : بخاری (893)، مسلم (1829) ****************** پيامبر صلی الله علیه وسلم فرمود: (لايفرک مؤمن مؤمنة إنکره منها خلقا رضي منها آخر) «هيچ مرد مؤمني نبايد کينه زن مؤمني را به دل بگيرد، چون اگر رفتاري را از او نپسندد،رفتار ديگري را از او ميپسندد».مسلم (469) ******************
پيامبر صلی الله علیه وسلم ميفرمايد: (والذي نفسي بيده، ما من رجل يدعوا امرأته إلي فراشه فتأبي عليه إلا کان الذي في السماء ساخطا عليها حتي يرضي عنها). «قسم به ذاتي که جانم در دست او است هر مردي که همسرش را به بسترش فراخواند و او سرباز زند، ذاتي که در آسمان است از او ناراضي ميشود تا وقتي که شوهرش از او راضي شود».مسلم (1436)
پيامبر صلی الله علیه وسلم ميفرمايد : (إذا صلت المرأة خمسها، و صامت شهرها، و حفظت فرجها، و أطاعت زوجها، قيل لها ادخلي الجنة من أي أبوابها شئت) «اگر زن نمازهاي پنجگانه را بجا آورد و روزة رمضان را بگيرد و از زنا دوري کرده و از شوهرش اطاعت کند به او گفته ميشود از هر دري از درهاي بهشت که ميخواهي داخل شو».[صحیح ابن ماجه 660]
پيامبر صلی الله علیه وسلم طولاني شدن شب نشيني (در عبادت) عبدالله بنعمر و دوري ازهمسرش را بر او انکار کرد و فرمود : (إن لزوجک عليک حقا) «همانا همسر شما بر شما حق دارد».متفق عليه :خ (1975)، مسلم (1159)
اسماء بنت يزيد گفت : نزد پيامبر صلی الله علیه وسلم بودم، و گروهي از زنان و مردان کنار او نشسته بودند که فرمود : (لعل رجلا يقول ما يفعل بأهله و لعل امرأة تخبر بما فعلت مع زوجها؟ فأرم القوم فقلت : إي والله يا رسول الله : إنهن ليفعلن و إنهم ليفعلون. قال فلا تفعلوا، فإنما ذلک مثل الشيطان لقي شيطانة في طريق فغشيها والناس ينظرون) «شايد بعضي از مردان و زنان اسرار زناشوئي خود را بازگو کنند؟ مردم ساکت شدند، گفتم بله، به خدا قسم اي رسول خدا! زنان اين کار را ميکنند و مردان هم اين کار را ميکنند، پيامبر صلی الله علیه وسلم فرمود : اين کار را نکنيد چون اين کار مانند کار شيطاني نر است که شيطاني ماده را در راه ميبيند و در حاليکه مردم به آنها نگاه ميکنند با او آميزش ميکند».صحيح [آداب الزفاف البانی 72].
پيامبر صلی الله علیه وسلم مي فرمايد : (والرجل راع في أهله و هو مسئول عن رعيته) «مرد سرپرست خانواده است ونسبت به آنان سؤال ميشود».متفق عليه : بخاری (893)، مسلم (1829)
پيامبر صلی الله علیه وسلم فرمود: (لايفرک مؤمن مؤمنة إنکره منها خلقا رضي منها آخر) «هيچ مرد مؤمني نبايد کينه زن مؤمني را به دل بگيرد، چون اگر رفتاري را از او نپسندد،رفتار ديگري را از او ميپسندد».مسلم (469)
مشاهده كل احاديث
اسلام - قرآن و تفسیرنوار اسلامسایت جامع فتاوای اهل سنتمهتدینعصر اسلامدائرة المعارف شبکه اسلامیاسلام تيوباخبار جهان اسلامسایت بیداریکتابخانهپاسخ به شبهات دینیاسلام هاوس
حکم معاینه بکارت قبل از عروسی
آيا معاينه دختر قبل از ازدواج براي آگاهي يافتن از سالم ماندن بکارتش از نظر شرعي جايز است؟
الحمدلله،
از آنجائيکه لازمه اينکار کشف عورت و نظر کردن به آنست، و از آنجائيکه حفظ عورت واجب است، و عورت زن در مقابل زنان ديگر عبارتست از : ناحيه ناف تا زانو، و حفظ اين ناحيه از بدن واجب است، و حتي والدين نيز حق نظر کردن به اين نواحي از بدن دختر خود را ندارند، بنابراين معاينه دختر براي آگاهي يافتن از سالم ماندن بکارت شرعا جايز نيست، مگر آنکه ضرورتي درکار باشد، مثلا قاضي شرع به جهت روشن شدن قضايا چنين حکم کند، و يا ضرورت ديگري که مقتضي آن باشد، در آنصورت بنا به ضرورت پزشک يا ماما يا پرستار زن مي تواند بدون مبالغه و زياده روي اقدام به بررسي آن کند، در غير اينصورت – يعني با نبود ضرورت – انجام آن جايز نيست، پس آنکساني که بدون هيچ ضرورت شرعي – و تنها به دليل تقليد از رسم و رسوم و عادت متداول - قبل از ازدواج سراغ پزشک يا ماما مي روند تا از وضعيت بکارت خويش آگاه شوند، شرعا مرتکب عملي حرام مي شوند، زيرا عورتي که شارع حکم به پوشاندن آن کرده را در معرض کشف و نظر قرار مي دهند.
و اگر فرض شود که دختري مرتکب زنا شده باشد، باز در چنين مواقعي مي بايست گناه خود را ستر (مخفي) کند، نه اينکه آنرا در معرض اطلاع ديگران قرار دهد، تا اقدام به افشاي گناه نکرده باشد و حال خويش را به الله متعال واگذار کند.
والله اعلم
وصلى الله على نبينا محمد وعلى اله وصحبه وسلم
سايت جامع فتاواي اهل سنت و جماعت
IslamPP.Com
بازگشت به ابتدا
بازگشت به نتايج قبل
ارسال مقاله به دوستان
چاپ مقاله
معرفي سايت به دوستان | درباره ما | تماس با ما
All Rights Reserved For BlestFamily.com © 2010
كليه حقوق مادي و معنوي سايت محفوظ است.