با زدن یک کلیک چه چیزی کسب می کنیم؟
انترنت و شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک و واتس آپ راهی ساده و آسان برای معرفی دین اسلام است،
انتشار یک کلیپ اسلامی یا یک مقاله مفید چه بسا زندگی افراد زیادی را از این سو به آن سو کند، چه بسا افرادی که با دیدن یا شنیدن آن مسیر هدایت و بازگشت به سوی الله را بر گزینند.
تصور کنید اگر شما بوسیله انترنت موفق شوید شخصی را مسلمان کنید یا فرد گناهکاری را به مسیر توبه و باز گشت به سوی الله برسانید، ... آنوقت شما پاداشی مستمر برای خود باقی می گذارید که حتی پس از مرگتان نیز استمرار پیدا می کند..
تصور کنید اگر شما از طریق انترنت و شبکه های اجتماعی مسبب نماز خواندن، روزه گرفتن، ذکر کردن افراد شده باشید،.. چه سعادتی بزرگی نصیب تان شده در حالی که شاید شما نیز باورتان نمی شد که این دعوت شما اینقدر موثر واقع شده است.
رسول الله (صلی الله علیه وسلم) در حدیثی زیبا می فرمایند: «مَنْ دَعَا إِلَى هُدًى، كَانَ لَهُ مِنَ الْأَجْرِ مِثْلُ أُجُورِ مَنْ تَبِعَهُ، لَا يَنْقُصُ ذَلِكَ مِنْ أُجُورِهِمْ شَيْئًا، وَمَنْ دَعَا إِلَى ضَلَالَةٍ، كَانَ عَلَيْهِ مِنَ الْإِثْمِ مِثْلُ آثَامِ مَنْ تَبِعَهُ، لَا يَنْقُصُ ذَلِكَ مِنْ آثَامِهِمْ شَيْئًا»
رواه مسلم.
از ابوهريره - رضي الله عنه - روايت شده است که پيامبر - صلى الله عليه وآله وسلم - فرمودند: «کسي که به هدايت دعوت کند، براي او اجري همانند اجر پيروانش در آن هدايت وجود دارد و از اجر آنها نيز چيزي کم نمي شود، و کسي که به گمراهي و گناه دعوت کند، گناهش مثل گناهان پيروانش در آن گناه است و از گناه آنها نيز چيزي کم نمي شود».
آری ... کسب پاداش در عصر تکنلوژی اینگونه آسان شده تا جایی که پاداشی مانند پاداش پیروان و انجام دهندگان آن به تو می رسد.
نتیجه گیری
مواظب باشیم آیا کلیکی که ما بر صفحه کلید رایانه یا موبایل می زنیم انتشار خیر است یا شر؟
اگر نیکی و ثواب را انتشار دادی پس منتظر وعده بر حق رسول الله باش و اگر شر و گناه را انتشار دادی پس گناه همه ی کسانی که آن را انجام می دهند به دوش تو خواهد بود.
سایت خانواده خوشبخت
BlestFamily .Com
================
|