Mon, 07 Apr 2025دوشنبه 18 فروردين 1404
 
كليپهاي صوتي و تصويري: 599
تعداد كل مقالات : 2523
تعداد كل بازديدها تاكنون : 9454962
 
 
 

پيامبر صلی الله علیه وسلم فرمود : (من کانت له امرأتان يميل مع أحدهما علي الأخري، جائ يوم القيامة وأحد شقيه ساقط) «هر کس دو زن داشته باشد و بين آنها عدالت برقرار نکند، روز قيامت در حالي به پيشگاه خداوند حاضر مي‌شود که يکي از پهلوهايش ساقط (افتاده) است».ابن ماجه (1969)، ولي تمايل قلبي بيشتر به يکي از آنان اشکال ندارد.

******************

پيامبر صلی الله علیه وسلم  فرمود : (خيرکم، خيرکم لأهله، و أنا خيرکم لأهلي) «بهترين شما کسي است که با خانواده‌اش خوش‌رفتارتر باشد و من بهترين شما براي خانواده‌ام هستم».ترمذی (3985)

******************

از علي رضی الله عنه روايت است : (صنعت طعاما فدعوت رسول الله صلی الله علیه وسلم  فجاء فرأي في البيت تصاوير فرجع فقلت : يا رسول الله، ما أرجعک بأبي أنت و أمي؟ قال : إن في البيت سترا فيه تصاوير، و إن الملائکة لاتدخل بيتا فيه تصاوير). «غذايي را درست کردم و پيامبر صلی الله علیه وسلم  را دعوت نمودم، پيامبر آمد و چند عکسي را در خانه ديد و برگشت. گفتم اي رسول خدا! پدر ومادرم فدايت باد چه چيزي باعث شد که برگردي؟ فرمود : در خانه پرده‌هاي عکس‌داري(عکس ذي روح) بود و ملائکه به خانه‌اي که در آن عکس باشد داخل نمي‌شوند». ابن ماجه (3359)

******************

پيامبر صلی الله علیه وسلم فرمود: (إذا دعي أحدکم إلي طعام فليجب، فإن کان مفطرا فليطعم، و إن کان صائما فليصل : يعني الدعاء) «هرگاه يکي از شما دعوت شد، دعوت را اجابت کند، پس اگر روزه نبود غذا بخوردواگر روزه بود (براي صاحب عروسی) دعا کند». بیهقی (263/7) و مسلم (1431)

******************

پيامبر -صلى الله عليه وسلم- فرمود: (إذا دعي أحدکم إلي الوليمة فليأتها) «اگر يکي از شما به وليمه (عروسی که در آن امر خلاف شرع نباشد) دعوت شد، بايد براي آن بيايد». متفق عليه : بخاری (5173)، مسلم (1429)

******************

پيامبر صلی الله علیه وسلم فرمود: (شر الطعام طعام الوليمة، يمنعها من يأتيها، و يدعي إليها من يأباها، و من لم يجب الدعوة فقد عصي الله و رسوله) «بدترين عذا، غذاي وليمه‌اي است که فقراي نيازمند از آن منع و ثروتمندان بي‌نياز به آن دعوت شوند، وکسي که دعوت وليمه را اجابت نکند به راستي نافرماني خدا و رسول او را کرده است». متفق عليه : مسلم (1432)، بخاري و مسلم اين حديث را بصورت موقوف از ابوهريره روايت کرده‌اند، بخاری (5177).

******************

مشاهده كل احاديث

 
 
 

اسلام - قرآن و تفسیر
نوار اسلام
سایت جامع فتاوای اهل سنت
مهتدین
عصر اسلام
دائرة المعارف شبکه اسلامی
اسلام تيوب
اخبار جهان اسلام
سایت بیداری
کتابخانه
پاسخ به شبهات دینی
اسلام هاوس

مروری بر سرطان پستان

مروری بر سرطان پستان

 

سرطان پستان یکی از مهمترین و شایعترین بیماریها در زنان است و داشتن اطلاعات اساسی در این زمینه برای هر خانمی اگر چه دچار این بیماری نیز نباشد به دلیل شایع بودن و اهمیّت این بیماری لازم است.

 

سرطان پستان یکی از مهمترین علل مرگ و میر در زنان به شمار می‌رود و در واقع دوّمین علت مرگ بر اثر سرطانها در زنان می‌باشد. اگر چه سرطان پستان در سنین زیــر ۳۵ سالگی کمتر اتفاق می‌افتد و در سنین بالای ۵۰ سال بیشتر دیده می‌شود ولی همه زنان در معرض خطر ابتلا به این بیماری قرار دارند.

از ایجاد سرطان پستان نمی‌توان جلوگیری نمود اما در صورت تشخیص زودرس آن یعنی تشخیص در مراحل اولیه و انجام درمان مناسب، طول عمر بیش از ۹۰ درصد افراد مبتلا افزایش خواهد یافت. هر چه این بیماری زودتر تشخیص داده، طول عمر فرد مبتلا بیشتر خواهد بود. تأخیر در تشخیص و مراجعه به پزشک  فرصت طلایی درمان قطعی را از بین خواهد برد. قابل ذکر است که بیشتر توده‌های پستانی سرطانی نیستند و درمان سرطان پستان همیشه به برداشتن آن منتهی نمی‌شود. با تشخیص زودرس سرطان پستان در مراحل اولیه و در اندازه‌های کوچک امکان برداشت قسمتی از پستان و نه تمام آن با جراحی وجود دارد. بنابراین با حفظ پستان هم از لحاظ ظاهری و هم از نظر روانی کمک بزرگی به بیمار خواهد شد.

سرطان پستان تومور بدخیمی است که از سلولهای پستان منشأ می‌گیرد. این بیشتر در زنان دیده می‌شود ولی به ندرت در مردان نیز مشاهده می‌گردد.

عوامل مؤثر در ایجاد سرطان پستان کدامند؟

قبل از هر چیز باید بدانیم که وجود این عوامل در یک فرد لزوماً به معنای ابتلای او به بیماری نمی‌باشد بلکه عوامل خطر، احتمال ابتلا به سرطان را در او افزایش می‌دهد. این عوامل به دو دسته تقسیم می‌شوند: الف) عوامل غیرقابل تغییر و ب) عوامل قابل تغییر

الف)عوامل غیرقابل تغییر سرطان پستان:

جنسیت: سرطان پستان در مردان نیز دیده می‌شود اما این بیماری در زنان حدود ۱۰۰ برابر بیشتر از مردان است .

سن: با افزایش سن احتمال ابتلا به سرطان پستان افزایش می‌یابد .

عوامل ژنتیکی: مطالعات نشان داده است که حدود ۱۰ درصد سرطانهای پستان ارثی می‌باشد.

سابقۀ خانوادگی سرطان پستان:خطر ابتلا به سرطان پستان در زنان ۳۵ سال به بالا در صورت دارا بودن شرایط زیر به میزان بیشتری افزایش می‌یابد :

ابتلاء یک نفر یا بیشتر از بستگان درجه اوّل (مادر، خواهر، مادربـــزرگ و خاله) و یا افــراد دیگر فامیل امکان بروز بیماری را دو برابر کرده و چنانچه دو نفر از اقوام درجه یک دچار بیماری باشند این احتمال به ۵ برابر افزایش پیدا می‌کند.

وجود خویشاوندان مبتلا به سرطان تخمدان

شروع سرطان پستان در سنین پایین در خانواده

وجود سرطان دریک پستان که احتمال ابتلا به سرطان در پستان مقابل سه تا چهار برابر افزایش می‌یابد .

نژاد: احتمال ابتلا به سرطان پستان در زنان سفید پوست نسبت به زنان سیاه پوست به طور واضحی بالاتر است.

پرتودرمانی: انجام پرتو درمانی در دوران کودکی یا نوجوانی در ناحیه پستان خطر ابتلا به سرطان پستان را بطور چشمگیری افزایش می‌دهد.

تاریخچه قاعدگی: زنانی که زود قاعده می‌شوند (قبل از ۱۲ سالگی) و یا در سنین بالا یائسه می‌شدند (بعد از ۵۵ سالگی) بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان پستان هستند.

 


بازگشت به ابتدا

بازگشت به نتايج قبل

 

ارسال مقاله به دوستان

چاپ مقاله

 

     

  معرفي سايت به دوستان  |   درباره ما   |  تماس با ما

All Rights Reserved For BlestFamily.com © 2010

كليه حقوق مادي و معنوي سايت محفوظ است.