پيامبر صلی الله علیه وسلم که وقتي از او سؤال شد حق همسران ما بر ما چيست؟ فرمود : (أن تطعمها إذا طعمت و تکسوها إذا اکتسيت ولاتضرب الوجه و لاتقبح ولاتهجر إلا في البيت) «هرگاه غذا خوردي به او هم غذا بدهي، و هرگاه لباس خواستي براي او هم لباس فراهم کني (غذا و پوشاکش را فراهم کن)، و به صورت او نزني و به او ناسزا نگوئي و تنها در خانه بسترش را ترک کن».ابوداود (2128) ****************** پيامبر صلی الله علیه وسلم ميفرمايد: (ألا إن لکم علي نسائکم حقا و لنسائکم عليکم حقا) «آگاه باشيد که همسرانتان بر شما حقي دارند همانطور که شما بر آنان حقي داريد».ترمذی (1173 ****************** از علي رضی الله عنه روايت است : (لعن رسول الله صلی الله علیه وسلم المحلل و المحلل له) «پيامبر صلی الله علیه وسلم محلل(حلال کننده زني که سه طلاق شده) و محلل له(مردي که زن برايش حلال شده – شوهر اول) را لعنت کرده است».ترمذی (1128) ****************** در صحيح مسلم از ابوهريره روايت است که پيامبر صلی الله علیه وسلم از نکاح شغار نهي کرد. و فرمود شغار اين است که مردي، به مردي ديگر بگويد : (زوجني ابنتک و أزوجک ابتني، أو زوجني أختک و أزوجک أختي) «دختر را به ازدواج من در بياور، تا من (در مقابل)، دخترم را به ازدواج تو درآورم، يا خواهرت را به ازدواج من در بياور تا من هم (در مقابل) خواهرم را به ازدواج تو درآورم».مسلم (1416) در حديثي ديگر فرمودند : (لاشغار في الإسلام) «در اسلام شغار نيست».مسلم (1415) ****************** از عمرو بن شعيب از پدرش از جدش روايت است : (أن مرثد بن أبي مرثد الغنوي کان يحمل الأساري بمکة، و کان بمکة بغي يقال لها عناق، و کانت صديقته، قال : جئت إلي النبي صلی الله علیه وسلم فقلت : يا رسول الله أنکح عناقا؟ قال : فسکت عني فنزلت : ) وَالزَّانِيَةُ لاَيَنکِحُهَا إلاَّ زَانٍ أو مُشرکٌ ( فدعاني فقرأها علي وقال : لاتنکحها) «مرثد بن ابي مرثد غنوي اسيران را به مکه حمل ميکرد، در مکه زن زناکاري به نام عناق که دوست مرثد بود زندگي ميکرد، مرثد گفت : نزد رسول الله صلی الله علیه وسلم رفتم و گفتم : اي رسول خدا! آيا عناق را به ازدواج خود درآورم؟ مرثد گويد : پيامبر در جواب من ساکت ماند، سپس اين آيه نازل شد:) وَالزَّانِيَةُ لاَينَکِحُهَا إلاَّ زَانٍ أو مُشرکٌ ( مرا صدا زد و آيه را برايم خواند، و فرمود : با او ازدواج نکن».ابوداود (2037) ****************** پيامبر صلی الله علیه وسلم فرمود : (لايجمع بين المرأة و عمتها ولا بين المرأة و خالتها) «جمع بين زن و عمهاش، زن و خالهاش، جايز نيست».متفق عليه: بخاری (5109)، مسلم (1408) ******************
پيامبر صلی الله علیه وسلم که وقتي از او سؤال شد حق همسران ما بر ما چيست؟ فرمود : (أن تطعمها إذا طعمت و تکسوها إذا اکتسيت ولاتضرب الوجه و لاتقبح ولاتهجر إلا في البيت) «هرگاه غذا خوردي به او هم غذا بدهي، و هرگاه لباس خواستي براي او هم لباس فراهم کني (غذا و پوشاکش را فراهم کن)، و به صورت او نزني و به او ناسزا نگوئي و تنها در خانه بسترش را ترک کن».ابوداود (2128)
پيامبر صلی الله علیه وسلم ميفرمايد: (ألا إن لکم علي نسائکم حقا و لنسائکم عليکم حقا) «آگاه باشيد که همسرانتان بر شما حقي دارند همانطور که شما بر آنان حقي داريد».ترمذی (1173
از علي رضی الله عنه روايت است : (لعن رسول الله صلی الله علیه وسلم المحلل و المحلل له) «پيامبر صلی الله علیه وسلم محلل(حلال کننده زني که سه طلاق شده) و محلل له(مردي که زن برايش حلال شده – شوهر اول) را لعنت کرده است».ترمذی (1128)
در صحيح مسلم از ابوهريره روايت است که پيامبر صلی الله علیه وسلم از نکاح شغار نهي کرد. و فرمود شغار اين است که مردي، به مردي ديگر بگويد : (زوجني ابنتک و أزوجک ابتني، أو زوجني أختک و أزوجک أختي) «دختر را به ازدواج من در بياور، تا من (در مقابل)، دخترم را به ازدواج تو درآورم، يا خواهرت را به ازدواج من در بياور تا من هم (در مقابل) خواهرم را به ازدواج تو درآورم».مسلم (1416) در حديثي ديگر فرمودند : (لاشغار في الإسلام) «در اسلام شغار نيست».مسلم (1415)
از عمرو بن شعيب از پدرش از جدش روايت است : (أن مرثد بن أبي مرثد الغنوي کان يحمل الأساري بمکة، و کان بمکة بغي يقال لها عناق، و کانت صديقته، قال : جئت إلي النبي صلی الله علیه وسلم فقلت : يا رسول الله أنکح عناقا؟ قال : فسکت عني فنزلت : ) وَالزَّانِيَةُ لاَيَنکِحُهَا إلاَّ زَانٍ أو مُشرکٌ ( فدعاني فقرأها علي وقال : لاتنکحها) «مرثد بن ابي مرثد غنوي اسيران را به مکه حمل ميکرد، در مکه زن زناکاري به نام عناق که دوست مرثد بود زندگي ميکرد، مرثد گفت : نزد رسول الله صلی الله علیه وسلم رفتم و گفتم : اي رسول خدا! آيا عناق را به ازدواج خود درآورم؟ مرثد گويد : پيامبر در جواب من ساکت ماند، سپس اين آيه نازل شد:) وَالزَّانِيَةُ لاَينَکِحُهَا إلاَّ زَانٍ أو مُشرکٌ ( مرا صدا زد و آيه را برايم خواند، و فرمود : با او ازدواج نکن».ابوداود (2037)
پيامبر صلی الله علیه وسلم فرمود : (لايجمع بين المرأة و عمتها ولا بين المرأة و خالتها) «جمع بين زن و عمهاش، زن و خالهاش، جايز نيست».متفق عليه: بخاری (5109)، مسلم (1408)
مشاهده كل احاديث
اسلام - قرآن و تفسیرنوار اسلامسایت جامع فتاوای اهل سنتمهتدینعصر اسلامدائرة المعارف شبکه اسلامیاسلام تيوباخبار جهان اسلامسایت بیداریکتابخانهپاسخ به شبهات دینیاسلام هاوس
چگونه به آنفولانزا مبتلا نشویم؟
بسیاری از مردم می دانند که برای جلوگیری از آنفولانزا در فصل سرما باید دستهایشان را بشویند ، از مواد ضد عفونی کننده استفاده کنند و از تماس با مردم بیمار خودداری کنند. اگر چه این کارها در پیشگیری از سرماخوردگی بسیار مفید وموثر هستند اما تغذیه مناسب نیز اهمیت خیلی زیادی دارد . در واقع چند غذا وجود دارد که سیستم ایمنی شما را تقویت می کنند و به پیشگیری از آنفولانزا کمک می کنند.
دستورالعمل :
۱ میوه های رنگارنگ و سبزیجات بخورید تا از سرماخوردگی جلوگیری کنید . میوها و سبزیجات رنگارنگ سرشار ازآنتی اکسیدان و ویتامین C هستند . ما توصیه می کنیم که هویج ، سیب زمینی ، اسفناج و کاهو را حتما” در رژیم غذایی خود بگنجانید.
۲ افزودن سیر به رژیم غذایی نیز گلبولهای سفید بدن را تقویت می کند و از آنفولانزا پیشگیری می کند . اگر دوست ندارید سیر بخورید از قرص های مکمل سیر نیز می توانید استفاده کنید.
۳ هر روز چهار قاشق غذاخوری آبلیمو بخورید تا سطح PH بدن شما در وضعیت مطلوبی قرار بگیرد. این کار باعث می شود که باکتریهای مفید و سالم زنده بمانند و بتواند با عفونتها مبارزه کنند .
۴ ماست بیشتر بخورید . هر روز حداقل دو وعده ماست بخورید ، ماست نه تنها سیستم گوارش شما را تقویت می کند بلکه سیستم ایمنی بدن شما را نیز تقویت می کند و به جلو گیری از سرما خوردگی کمک می کند.
سایت خانواده خوشبخت
BlestFamily .Com
=================
بازگشت به ابتدا
بازگشت به نتايج قبل
ارسال مقاله به دوستان
چاپ مقاله
معرفي سايت به دوستان | درباره ما | تماس با ما
All Rights Reserved For BlestFamily.com © 2010
كليه حقوق مادي و معنوي سايت محفوظ است.